Kawalla ratsastelua

Ratsastin tänään Kawalla. Aloitin ihan vaan menemällä alkukäynnit pitkillä ohjilla. Sitten keräsin ohjat ja aloin tekemään molempiin kentän päihin pääty  ympyröitä ravissa ja menin samalla noitten puomien yli. Punaiset viivat=maapuomit, mustat viivat=ravia.

Tein tätä tehtävää molempiin suuntiin. Se sujui ihan hyvin,Kawa välillä puski toisessa päädyssä ulkopohkeen läpi,mutta sain asian korjattua. Sitten siirryin ”päätehtävään”. Kuva näyttää aika hyvin idean. Punaiset kohdat tarkoittaa ravia,mustat laukkaa ja vaaleanpunaiset on maapuomeja. Puomien välissä oli n.17m väliä(vähän alle,luulisin) Kawa meni niistä aika hyvin 5 laukka askeleella. Silloin tällöin tuli 6. Ideana oli laskea laukka askeleet puomien välistä ja vaihtaa laukka toisen puomin päällä. Kun tämä onnistui ihan hyvin,aloin lyhentämään ja pidentämään laukkaa noissa väleissä haluamaani määrään. Esimerkiksi yritin tulla välillä 6 tai jopa 7 askeleella,kun taas välillä viidellä. Tehtävän juonen Kawa tajusi aika nopeasti. Puomit toivat myös enemmän motivaatiota ja innostusta minulle ja Kawalle.

 

Tämä tehtävä sujui niin hyvin,että päätin ottaa sen jälkeen loppuravit ja käynnit. Kawa meni ihan hikeen. Olen todella tyytyväinen siihen,miten hyvin Kawa oli avuilla ja kuunteli minua.

-Meea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *