En ole nyt kerennyt kirjoittelemaan tänne erityisemmin,on ollut aika kova kiire ja paljon asioita hoidettavana. Kawalla  menin alkuviikosta itsenäisesti kouluratsastusta,niinkuin yleensäkkin.

17.3.  Meillä oli Kawan kanssa estevalmennus. Menin noin 15 minuuttia etuajassa jo verkkaamaan,kun Kawa on aika hidas lämpenemään. Alusta Kawa oli vähän laiska,mutta meni kumminkin ihan hyvin. Hypättiin kolmen esteen sarjoja,ja ne meni yllättävän hyvin. Kun esteet alkoi hieman nousta,niin Kawa syttyi ja meni super hyvin. Hypättiin max.90cm. Kawa oli super,muutaman kerran kylläkin kielsi,mutta nekin oli minun virheitä. Itse en mennyt omasta mielestäni kovinkaan hyvin.

18.3 Hyppäsin Kawalla itsenäisesti kahta ristikkoa(noin 40cm) Tulin niitä vastalaukoissa,myötälaukoissa ja vaihdoin niitten päällä laukan. Menin ristikot varmaan 6 kertaa.

19.3 Menin Kawalla ilmansatulaa kaverini kanssa puokkiin. Ratsastettiin vaan 30min,aika rennosti. Vähän ravailtiin ja muutamat laukat nostettiin. Ei tehty mitään ihmeellistä.

 

Pahoittelut että tämäkin jäi taas näin lyhyeksi,en vaan kerkeä tai muista kirjoittaa tänne. Nyt yritän enemmän panostaa ja kirjoittaa tänne jotakin joka toinen päivä.

-Meea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *